BSO

De buitenschoolse- opvang (BSO) voor onze school wordt verzorgd door diverse kindercentra in de buurt.
De BSO is voor kinderen van 4 t/m 13 jaar en biedt opvang voor en/of na schooltijd.

Ewa’s childcare
KDV & BSO
Slachthuisstraat 47
2521 SH Den Haag
contact@ewaschildcare.nl

De locatie bestaat uit 3 groepen. De ingang en de bel van het gebouw zitten aan de kant van het Slachthuisplein. Het hek om naar binnen te kunnen zit aan de zijkant, tegenover de ingang van de Prins Willem Alexanderschool.
De buitenspeelplaats loopt van de zijkant naar de voorkant bij de ingang en is omringd met een hek.

Ewa’s childcare is geopend van 06.00 – 18.00 uur.
Op algemene feestdagen zijn zij gesloten en 1 keer in de 5 jaar op 5 mei.
Op 5, 24 en 31 december sluiten zij om 17.00 uur.

School
Ewa’s childcare brengt en haalt kinderen op van onze school.

David Dak
Bresterstraat 23
2523 XC Den Haag
Tel. 070 335 97 82 / 070 750 21 10
klantadvies@dakkindercentra.nl
Contactpersoon: Petra Dijkstra
www.dakkindercentra.nl

Dak kindercentrum biedt verschillende soorten kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.
Hun producten zijn flexibel. Naast de keuze uit diverse opvangvormen, kunt u namelijk kiezen voor een aantal opties die qua opvanguren per dag en aantal opvangweken per jaar het beste aansluit bij de behoefte van het gezin.

Een aantal voorbeelden van opvang:

• Buitenschoolse opvang: opvang na schooltijd tot 18.30 uur.
• Vakantieopvang: opvang in schoolvakanties van 8.00 uur tot 18.30 uur.
• Voorschoolse vakantieopvang: opvang van 7.30 uur tot 8.15 uur tijdens de schoolvakanties.
• Dag-, weekend-, en avondopvang

U kunt een informatiepakket aanvragen als u zich nog aan het oriënteren bent.
Ook kunt u vrijblijvend kennis maken en sfeer proeven op een kindercentrum bij u in de buurt. Zo kunt u zelf ervaren hoe het er op de BSO aan toe gaat en welke dingen er allemaal worden  georganiseerd. U kunt een afspraak maken of contact opnemen.